Kurser

Her finder du et kort resumé over hvert af mine kurser

  • Assertiv Kommunikation: Kurset handler om at sige til og fra, sætte grænser og tage konstruktivt imod kritik. Du lærer at gennemskue psykologiske spil og skjulte dagsordener og du får værktøjer til at kunne respondere i vanskelige kommunikations situationer.

 

  • NLP Selvledelse: Kurset handler om hvordan du bliver CHEF i dit eget liv. Du lærer hvordan dine tanker og følelser spiller sammen, og du får en brugermanual til din hjerne, så dine adfærdsmønstre kan opgraderes og blive tidssvarende og effektfulde. Dit perspektiv på dig selv og dit liv udvides, så du kan få plads til dig selv og mere overskud i hverdagen. Kurset er samtidig grundkursus i NLP Business Praktitioner forløbet.

 

  • NLP Coaching: Kurset fokuserer på hvordan du kommunikerer professionelt, resultatorienteret og med gennemslagskraft. Du lærer at håndtere konflikter og at konfrontere konstruktivt. Og du lærer hvordan du bruger coaching til at styrke dit samarbejde med mennesker, som har modstand. Der er max 4 deltagere på kurset, som er meget praksis orienteret med både video feedback og supervision på ICF niveau. Vi diskuterer i plenum hvordan coaching kan bruges strategisk og taktisk i samarbejde og ledelse. Kurset kræver NLP Selvledelse først.

 

  • Personlig Integration: Kurset handler om at skabe indre ro og balance. Du lærer at forene konfliktende værdier og holdninger og får værktøjer til interne forhandlinger og gensidig anerkendelse. Du får indblik i hvordan vores selvsnak og indre selvretfærdiggørelse sætter os i en slags “auto”trance. Du lærer hypnotiserende anerkendende sprog, som kan gøre dit samarbejde med dig selv og andre nemmere. Endelig lærer du at anvende metaforer og positive affirmationer som effektivt forandringsværktøj. Kurset kræver NLP Selvledelse først.

 

  • Energibevidsthed: Kurset handler om hvordan du kommer i FLOW i din hverdag. Ved enkle bevidsthedsøvelser lærer du at vende negativ stagnerende energi til positivt overskud og fremdrift. Du får værktøjer til at give slip i drænende modstand, til at bevare roen og forblive proaktiv, uanset om verden omkring dig bliver hys. Du lærer at bevare dit energi niveau, fremfor at lade dig gribe af negativ stress.

 

  • Personlig Branding: Lær hvordan du  plejer dit personlige  omdømme for at gavne din karriere. Du vælger bevidst hvad du vil være kendt for og bliver inspireret til din egen køreplan for hvordan du udvikler dit personlige brand. Dit brand er hvad du står for og hvad man kan forvente, hvis man “køber” dig. Kernen i et stærkt personligt brand er en autentisk personlighed. Kurset lærer dig hvad du bør gøre, og hvad du skal undgå at gøre.

 

  • NLP Benchmarking: Kurset handler om hvordan du kan skyde genvej til nye kompetencer. Med værktøjet NLP modelling lærer du hvordan man kan copy-paster gode strategier af andre til eget brug. Alt det vi gør, har vi strategier for. Her lærer du at sortere og fokusere på det som virker og giver succes. Vi lærer at integrere en strategi for held, som er modelleret fra heldige og succesrige mennesker.

 

  • NLP Business Praktitioner Certificering: Den egentlige gevinst ved certificeringen ligger i selve forberedelsen. Ved at repetere de 3 Praktitioner kurser opnår du dybere indsigter på kryds og tværs i materialet. Det gør din NLP til din helt egen metode, hvor du kombinerer dine NLP værktøjer og erfarer essensen i NLP. Jeg anbefaler og arrangerer læsegrupper til forberedelsen.