NLP Selvledelse

Bliv leder af dit eget sind og chef i dit eget liv

Al ledelse starter med at man er opmærksom på, hvad der sker, og at man tager ansvar. Selvledelse handler om at lede sit eget sind og få sit ubevidste sind til at samarbejde. Det er ikke det, der sker, men måden vi responderer på det, der sker, som gør den største forskel i vores liv. Vi har altid muligheden for at træffe et valg.

Opgrader dine mentale programmer

De fleste menneskers succes bliver saboteret af deres egne forældede reaktionsmønstre, som kommer fra deres ubevidste sind og kører pr. automatik. Vores virkelighed formes af vores værdier og holdninger, bevidste og ubevidste. Samtidig har det stor betydning for hvor mange resourcer vi har til vores rådighed, og det bestemmer igen hvilken form og kvalitet adfærd vi leverer.

På NLP Selvledelse opdager du forældede tankevaner og adfærdsmønstre. Du lærer hvordan du opdaterer dem med nye mere hensigtsmæssige vaner, positive tanke- og adfærdsmønstre og rummelige holdninger. Du lærer hvordan du kan omprogrammere dit sind, så du får succes med dine mål i tilværelsen.

LæringspunkterProgrampunkter
Udnytte dit potentiale bedre
Få større gennemslagskraft
Tænke positivt og kreativt
Find balance og tryghed indefra
Takle psykologiske spil
Coache og motivere dig selv
Lytte bagom indvendinger
Stille knivskarpe spørgsmål
Motivere og påvirke andre
Få et positivt livssyn
Brug hjernen optimalt
Få en ressource genvej
Dit eget verdenskort
Brugermanual til sindet
NLP's logiske niveauer
Bryd gamle mønstre
Ankre ressourcer og energi
Motivationsstrategier
Installere adfærdsændringer
Stop dramaer i hverdagen
Sprogmønstre og spørgeteknik
Værdier og overbevisninger
Dine indre "Mindmaps"
Eksempler, historier, øvelser

Sådan er kurset

En kombination af teori, refleksion i plenum, gruppeøvelser og mange små praktiske øvelser. Kurset er i 2 moduler og afholdes som internat på 3 + 2 dage med ca. 1 måned imellem, hvor deltagerne opfordres til at træne med hinanden.
Kursusmaterialet består af en kursusmappe opbygget som et kompendium, en CD med lyd-vejledning igennem øvelserne og et træningshæfte til imellem modulerne og til fortsat træning efter kurset.

Deltagere

Alle, som søger inspiration til at videreudvikle sig selv personligt, og som gerne vil lære NLP’s fantastiske værktøjer at kende, så de kan gøre det lidt nemmere for sig selv. Kurset anbefales til alle, som er eller gerne vil være ledere, fordi det giver en god basis til at hvile i sig selv. Det bliver lettere at gå foran som det gode eksempel, som andre naturligt har lyst til at følge.

Derfor anbefales kurset også til alle, som har børn, og som gerne vil være rigtig gode forældre. Jeg plejer at sige, at netop dette kursus er det bedste nogen kan tage på, for sine børn’s skyld.

Læs artikel om dramaer i hverdagen