Personlig Branding med 1-1 Coaching

Alle har jo i realiteten allerede et Personligt Brand. Derfor er det egentlig mere et spørgsmål om hvor mange der kender til dit personlige brand allerede. Personlig Branding med 1-1 coaching handler om at støtte dig i at identificere og definere hvad dit personlige brand egentlig er og  hvor dit brand har brug for et stærkere fundament. I så fald kan det faktisk være en fordel hvis dit brand endnu ikke er så kendt.

Personlig Brandig Pyramid

Når først fundamentet og de basale lag er på plads, har du brug for at udvikle videre på det. Dertil skal du vælge den rette kommunikations strategi, for at du kan sikre at dit brand bliver kendt af din specifikke målgruppe. Målet er ikke at blive kendt blot for at være kendt, men at være kendt iblandt de, som du har brug for at kende til dig.

At blive mere kendt har mange karrieremæssige fordele, men det forpligter også. Dels fordi du skal leve op til dit brand, og dels fordi du også skal vedligeholde det. Derfor skal personlig branding være godt gennemtænkt. Du skal kende dit mål med personlig branding, have en langsigtet plan for det, forfølge en strategi, hvor du kan være vedholdende. Derfor mener jeg, at coaching er en uundværlig hjælp.

Læs også min artikel om Personlig Branding.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>