Mathilde Feldstedt-Coach Profile

Mathilde Feldstedt, læge
Master Coach (PCC), Certificeret NLP Træner
www.feldstedt.dk
mathilde@feldstedt.dk
+45 - 28407030
Født1. marts 1953 i Sønderjylland, Danmark.
(Tosproget Dansk-Tysk)
Formaliseret uddannelseAkkrediteret Coaching Assessor for ICF (Int. Coach Fed.) 2007
Certified Master Coach (Int. Teaching Seminars, London) 2007
Akkrediteret Professional Certified Coach (PCC) from ICF 2005
Akademisk baggrundCertificeret NLP Træner (American Society of NLP) 2003
Certificeret NLP Træner (American Board of NLP) 1997
Master of NLP (NLP Huset, København) 1996
Internt Leder Udviklingsprogram ( Novo Nordisk) 1992-93
Cand.med. (Københavns Universitet) 1977-1986
Højere Handelseksamen (Sønderborg Handelshøjskole) 1971-1974
AnsættelserFeldstedt Consulting ApS - siden 1994, Coach & underviser
Medicinsk Direktør, Ferrosan A/S, 1992-1994
Medical Advisor, Novo Nordisk 1989-1992 (klinisk forskning)
Hospitalslæge ved Københavns Amts Sygehusvæsen 1986-1989
Vikar for reservelæge ifm medicin studierne 1981-1986
Personlig Assistent for CEO i BASF, Danmark 1975-1977
Personlig Assistent for CFO i Dumex, Danmark 1974-1975
Øvrige kvalifikationerDiverse kurser: Gestalt, Transaktions Analyse, Assertionstræning, Supervision, Kognitiv Terapi, Systemisk Psykologi, Hypnose, NLP, Interessebaseret Forhandling, Ledelses kurser, Præsentationsteknik, Situationsbestemt ledelse, Coaching, MBTI, Enneagram
KompetencerHar arbejdet som underviser, proceskonsulent, coach og terapeut siden 1995. Har undervist som kursusleder i 17 år i Selvledelse, NLP, Interessebaseret Forhandling, Coaching, Assertion og Kommunikation. Bruger videotræning og superviserer kursister og ledere i coaching og forhandling. Er god til at coache grupper i forbindelse med samarbejdsseminarer og konfliktsituationer.

Mit professionelle virke

Som coach, konsulent og underviser har jeg 19 års erfaring i udvikling af personligt lederskab og personlige kompetencer iblandt ledere og medarbejdere og indenfor mange forskellige brancher og forretningsområder.

Jeg engagerer mig i mine klienter, og er meget analytisk og dygtig til modelling; en kompetence, som jeg bruger til at hjælpe mine klienter med at optimere deres tanke- og adfærdsstrategier og udarbejde konkrete handlingsplaner.

Som coach er jeg en kapacitet. Mine lytteevner og min analytiske sans er veludviklet og sætter mig i stand til med få spørgsmål at komme ind til kernen i en situation. Jeg tænker utraditionelt og udenfor boksen, har en god intuition og forstår at bruge humor og rammeskift med passende indføling.

På en konfronterende og humoristisk måde hjælper jeg  mine klienter med at analysere og beslutte deres mål, og giver sparring på hvordan de vil udvikle sig derhen og få succes. Jeg støtter mine klienter i at opnå og fastholde et højt positivt energi niveau, som er befordrende for kreativitet, visionært overblik og fremdrift.

Min professionelle baggrund

Jeg er vokset op tosproget og taler flydende dansk og tysk. Først er jeg uddannet i handel, men valgte så at studere medicin. Efter nogle år som reservelæge i Storkøbenhavn gik jeg tilbage til erhvervslivet, indenfor klinisk forskning i den farmaceutiske industri.

Her fik jeg via tværorganisatorisk projektarbejde et stort kendskab til alle virksomhedsfunktioner, fra forskning og udvikling, over produktion og kvalitetssikring til marketing og salg. En indsigt, som jeg stadig kan trække på i forhold til de omstændigheder, som mine klienter måtte befinde sig i, og hvordan disse influerer på klientens mål, forhindringer og ressourcer.

Jeg har altid været interesseret i hvordan jeg kunne gøre en større forskel. Da muligheden bød sig i 1994, valgte jeg at blive selvstændig. Siden har jeg fungeret som ekstern konsulent, coach og underviser i en række større danske virksomheder og offentlige institutioner.

Min karriere som underviser

Fra 1998-2013 var jeg associeret til Mannaz (tidligere DIEU), og var en værdsat underviser på forskellige kurser: NLP Selvledelse og Selvcoaching, Interessebaseret forhandling og Personlig Branding. Her brugte jeg mine coaching evner i forbindelse med kurserne til at udfordre deltagerne på en respektfuld og kvalificeret måde for at inspirere til nytænkning og til større personligt udbytte af kurset. Som underviser er jeg underholdende og belevende; medbringer et højt fagligt niveau og masser af energi.

Jeg har også mange års erfaring i at undervise med videotræning og i at give coachende feedback. Det bruger jeg især når jeg superviserer både ledere og coaches i optimering af deres coaching kompetencer. Det kræver overblik, hvilket også gør mig stærk, når det drejer sig om gruppe processer og gruppe coaching.

Jeg kan undervise, coache and facilitere på dansk, tysk og engelsk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>