Flemming Peuliche

Flemming Peuliche er tidligere HRD-chef hos H.Lundbeck A/S. Han glæder mig med sin anbefaling efter 2 års inspirerende samarbejde om intern træning i coaching og ledelse i H. Lundbeck A/S. 

Flemming Peuliche   Flemming skrev følgende:

I 2000 havde Lundbeck besluttet at coaching skulle være næste skridt i vores interne lederudviklingsprogram. Vi brugte i forvejen SLII modellen og ønskede at supplere denne med coaching i praksis.

Vi valgte Mathilde Feldstedt som leverandør. Det skete på baggrund af at vi selv havde oplevet at blive coachet af hende. Vores interne HRD medarbejdere havde været igennem Mathildes kursus og fået et særdeles højt udbytte af sessionerne.

Lundbeck’s interne coachingskursus blev et 10 dages forløb fordelt på 4 moduler over 3 måneder. Der blev først fokuseret på lederens evne til at coache sig selv, og derefter på at coache medarbejdere.

Kurset har tilført et løft til vores interne lederudvikling. Mange af lederne har været positivt overrasket over, hvordan de selv oplevede at vokse og blive styrket i deres lederrolle. Efter 2 år er Lundbeck’s egne HR konsulenter nu klar til at overtage kursusforløbet.

Vi kan klart anbefale kurset som led i virksomheders leder- og kompetenceudvikling.

København, Februar 2004
Flemming Peuliche